Reference

Reference

Reference

NAŠI SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCI NEJEN V ČECHÁCH A NA MORAVĚ

Technický audit provedený na FVE na třech objektech v okrese Opava. Součástí auditu byla termometrická kontrola kamerou Fluke a následné měření I-V křivek problematických komponentů přístrojem METREL. Na základě naměřených metrik byly možné poruchy opraveny na místě a doporučena následná optimalizace FVE.
Hybridní FVE na střeše pily v Cetkovicích o celkovém výkonu 81 kW a kapacitou akumulace 91,2 kWh. Instalované panely jsou značky Canadian Solar, baterie a střídač značky Alpha ESS.
FVE na střeše skladové budovy v Brně-Řečkovicích o celkovém výkonu 152 kW. Instalované panely jsou značky Canadian Solar, střídače značky Fronius.
Hybridní FVE na střeše skladovací haly v Třebíči o celkovém výkonu 190,7 kW a kapacitou akumulace 486 kWh. Instalované panely jsou značky Canadian Solar, baterie značky Alpha ESS. Použité střídače jsou dvou značek - Alpha ESS a Fronius.
FVE na střeše polyfunkčního domu ve Vyškově o výkonu 46,92 kW a kapacitou akumulace 46,4 kWh. Instalované panely jsou značky AEG, střídače a baterie značky SolaX.
FVE na rodinném domě o výkonu 6,908 kW s akumulací o kapacitě 10,65 kWh a nabíjecí stanicí pro elektromobil. Použité panely jsou značky Canadian Solar, baterie Pylontech, střídač a nabíjecí stanice značky GoodWe.
FVE na fasádě a střeše bytového komplexu o výkonu 75,82 kW. Použité panely jsou značky BenQ, střídač značky Fronius.
FVE na rodinném domě o výkonu 6,56 kW s akumulací o kapacitě 10,65 kWh. Použité panely jsou značky Canadian Solar, baterie Pylontech a střídač značky GoodWe.
FVE na rodinném domě o výkonu 9,84 kW s akumulací o kapacitě 11,6 kWh. Použité panely jsou značky Canadian Solar, baterie a střídač značky SolaX.
FVE na rodinném domě o výkonu 9,84 kW s akumulací o kapacitě 11,6 kWh. Použité panely jsou značky Canadian Solar, baterie a střídač značky SolaX.
Hybridní FVE na střeše zdravotnického zařízení v Ostravě-Hrabůvce o celkovém výkonu 96,39 kW a kapacitou akumulace 103 kWh. Instalované panely jsou značky Suntech Power, baterie značky Alpha ESS.
Hybridní FVE na střechách firemních objektů v Hněvotíně o celkovém výkonu 139,23 kW a celkovou kapacitou akumulace 154,7 kWh. Instalované panely jsou značky München Solarenergie, baterie značky BYD.
Načítám další

Objednejte si naše služby

Přemýšlíte nad pořízením fotovoltaické elektrárny, ale nevíte, jaký systém je pro vás je pro vás vhodný nebo jakou část nákladů pokryje dotace? Ozvěte se nám a my vám poradíme a navrhneme nejvhodnější řešení.